HTML

dogmasound

soNar album a-z-ig

Friss topikok

  • tomi: Igen! (2008.04.26. 19:30)
  • dawey: A Fringe fesztivalos koncerten ott leszek, ha minden jol alakul. Addigra remelem elkeszul a lemez ... (2008.03.21. 19:23)
  • Baarnus: Szevasztok Kis Zenekar! Olvasom, hogy jól megy a sok munka. Remélem 21-én a bekpekkeren ott lesze... (2008.03.19. 14:16) A vége előtt!
  • dogmasound: Bocsánattal tartozom Czako Péternek.Kevés a tervezés ha nincs aki megvalósítsa.Ez valóban az ő érd... (2008.02.18. 10:35) Teszt
  • Mu3ik: Irto kivancsi vagyok a lemezre. (2008.02.14. 16:47) Videó a studimunkálatokról

Linkblog

2008.04.08. 13:04 dogmasound

3+1 koncert+1 avató party

Hosszú szünet után igen zsúfolt lett a koncertprogram. A sorozat első állomása a Gödör volt. Itt a tavalyihoz képest igen sovány volt a látogatottság, de ettől függetlenül jó koncert volt. Úgy tűnt, nyitottak a zenénkre a hip hop vonal elkötelezett hívei is. Persze azért ők módjával lelkesedtek, de lelkesedtek. Egy hétre rá egy kiállítás megnyitón zenéltünk. Klasszikus Pink Floyd felállásban (egymás mellett az egész csapat). Erre a hely szűke miatt volt szükség. Érdekes vetítések voltak, de szerintem Vj lab kreatívabb videókat készít. Ez természetesen csak az én privát véleményem. Azért voltak olyan animációk, amik mozgást érzékelve változtatták a képet. Ezek fölött el lehetett időzni hosszú órákat, de a többi engem nem fogott meg különösebben. A koncert közben volt egy halál unalmas megnyitó. 2 napra rá Fringe buli du 4-kor. Ritkán játszunk napfényben, de itt ilyenkor is van élet. Bár később nagyobb bulit lehetett volna csinálni. Azért jó volt. A +1 koncert az utolsó pillanatban csúszott be. Úgy gondoltuk ez még belefér, addig is szokjuk a színpadot, meg egymást a színpadon. Nem részletezném, elég annyi, hogy volt egy ilyen is és rajtunk tesztelték a friss hangtechnikus palántát. Ha már most így beleszarik a dolgokba, ígéretes karrierre számíthat. Igaz az egész brancs beleszarós volt és még ráadásul fukarsági különdíjra is jelölhetőek. A Budaörsi napokon éreztük magunkat a legjobban. A folyamatos technikai problémák ellenére szerintem jól helytálltunk a buliban. Másodszor játszott velünk Dodi ,igaz nem sokáig, mert néhány szám után rohant át a Quimby bulira trombitálni. A hosszú beállást és késői kezdést követően miattunk késett. Remélem nem orrolt meg ránk a zenekar. Itt igazi agyelhagyós bulik vannak. A többség magából kikelve dorbézol, de a szigettel ellentétben itt nincs feszültség a levegőben. Óriási házibuli az egész. Időközben a régi próbatermet magunk mögött hagytuk és áthelyeztük a csokigyár egyik szintjére a rezidenciánkat. Némi átépítés és dekorálás és szigetelés után megtartottuk az avató partyt. Az időpont részben a befejezés, de főképp a kanapék érkezéséhez volt igazítva. Igazi napfényes próbatermünk van sok ablakkal, tágas térrel és egy csomó idétlen zenész és erotikus plakáttal. Persze nem olyan kamionos plakátok, hanem diszkréten erotikus plakátok. Nem ez a lényeg.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dogmasound.blog.hu/api/trackback/id/tr70416658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása