HTML

dogmasound

soNar album a-z-ig

Friss topikok

  • tomi: Igen! (2008.04.26. 19:30)
  • dawey: A Fringe fesztivalos koncerten ott leszek, ha minden jol alakul. Addigra remelem elkeszul a lemez ... (2008.03.21. 19:23)
  • Baarnus: Szevasztok Kis Zenekar! Olvasom, hogy jól megy a sok munka. Remélem 21-én a bekpekkeren ott lesze... (2008.03.19. 14:16) A vége előtt!
  • dogmasound: Bocsánattal tartozom Czako Péternek.Kevés a tervezés ha nincs aki megvalósítsa.Ez valóban az ő érd... (2008.02.18. 10:35) Teszt
  • Mu3ik: Irto kivancsi vagyok a lemezre. (2008.02.14. 16:47) Videó a studimunkálatokról

Linkblog

2007.12.12. 15:21 dogmasound

A 3. év

Idén először nem tudtuk megünnepelni a zenekar születésnapját egy jó kis koncsertóval. Mindkét eddigi évfordulót sikerült hangulatos közegben sok barát között megünnepelni.
Az első a Filter klubban volt, a másik a Lámpásban.Mindkettő kicsi hely, de pont ettől volt olyan házibuli hangulata. Idén ez kimaradt, csak magunkban örülünk az eltelt évnek.
Annyira lekötött bennünket a lemez körüli sürgés-forgás,hogy teljesen megfeledkeztünk az időpont fontosságáról. Igaz, nem szerveztünk erre az időre semmilyen koncertet, hogy rendben menjenek a felvételek. Nem is számítottunk ekkora csúszásra. Szerintem közel vagyunk a rekordhoz.
Most úgy tűnik, belevágunk az utolsó szakaszba. Hétfőn megint belakjuk a stúdiót. A dobfelvételek  rendben vannak, már csak egy nóta dobja maradt, amit a zenekar időközben fixé vált dobosa fog feljátszani. Kicsit más koncepcióval, hogy ne legyen ugyanaz mint az ep-n. Trükkösebbre és lebegősebbre tervezzük. Ez kb 2 napot vesz igénybe, aztán indulnak a basszus felvételek. Ezt az elektronikus szekció követi, majd gitár, néhány emberi hangot is rögzítünk, aztán az ütősökkel zárjuk az egészet. Január végén kirúgnak minket a stúdióból, úgyhogy remélhetőleg a keveréssel és a masterrel is végzünk addig.
Azért ez fasza kis szülinapi ajándék lesz, még ha kicsit megkésve is.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dogmasound.blog.hu/api/trackback/id/tr36261661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása