HTML

dogmasound

soNar album a-z-ig

Friss topikok

  • tomi: Igen! (2008.04.26. 19:30)
  • dawey: A Fringe fesztivalos koncerten ott leszek, ha minden jol alakul. Addigra remelem elkeszul a lemez ... (2008.03.21. 19:23)
  • Baarnus: Szevasztok Kis Zenekar! Olvasom, hogy jól megy a sok munka. Remélem 21-én a bekpekkeren ott lesze... (2008.03.19. 14:16) A vége előtt!
  • dogmasound: Bocsánattal tartozom Czako Péternek.Kevés a tervezés ha nincs aki megvalósítsa.Ez valóban az ő érd... (2008.02.18. 10:35) Teszt
  • Mu3ik: Irto kivancsi vagyok a lemezre. (2008.02.14. 16:47) Videó a studimunkálatokról

Linkblog

2007.10.18. 16:06 dogmasound

Restart

Némiképp felgyorsultak az események a lemezt illetően. Az eddigi tapasztalataink szerint mindig kitolódott a kezdés időpontja valami ökörség miatt. Az a csudálatos dolog történt ,hogy jövő hét végén belevághatunk a hátramaradt dobfelvételekbe. Ez viszont azzal jár ,hogy a kényelmes halogatós felkészülést fel kell pörgetni. Be kell pótolni az elsunnyogott melókat. Tegnap sikerült az utolsó mankót is befejezni. Megkapják a dobosok és vadul gyakorolhatnak. Ezeken a felvételeken a dobon kívül minden hangszer hallható. A dobot egy pittyegő metronóm helyettesíti. Ez lesz beadva a felvételek alatt is a dobosoknak, csakhogy meglegyen a számok hangulata is és ne csak egy metronóm kattogása bombázza a fejüket.
Ami gond az időponttal ,hogy Bencével nem tudunk próbálni. A felvételek végeztével úgyis lesz kis editálási szünet, arra az időre majd besűrítünk valami gyakorlásfélét. Úgy tűnik a sok heréskedést aktív munka váltja fel. Ez természetesen itt is információáradatot fog eredményezni. Pf ...,nagy szavak.Tényleg igyekezni fogok. Előtte azonban lesz még a Pécsi buli és a rádiós makogásunk.
2-án a Cökxponban hallowen buli. Azon túl, hogy cipőlevevős hely,most még jelmezt vagy legalább maszkot kell húzni az érkezőknek. Mindig azt hiszem, hogy az embereket nem lehet több játékos dologba belevinni, aztán kiderül, hogy még fokozni is lehet. Kíváncsi leszek a jelmezekre. Az I.O.N. előtt játszunk a második napon, pénteken.Régóta szó van már közös koncertről. Csepelen egy klubba szerveztek nekünk egy közös bulit anno, de le kellett mondanunk valami miatt. Most minden klappol úgyhogy ígéretes party lesz.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dogmasound.blog.hu/api/trackback/id/tr43200307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása